I Sea Services

Aankoopbegeleiding en realisatie van vastgoed in Spanje

Begeleidingskosten Nieuwbouw vastgoed

Vrijblijvend en kosteloos intakegesprek

Een eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Of het nu bij u thuis is, via Zoom of telefonisch, we staan klaar om uw situatie te bespreken en de mogelijke opties te verkennen.

Dossierkosten volledig teruggestort bij oplevering 

Als we samen de mogelijkheden zien en u ons uw zoektocht toevertrouwt, gaan we direct aan de slag. Voor eenmalig € 795 maken we een dossier aan, dat u vooruitbetaalt. 

Bij ons staat transparantie voorop: van mijzelf tot de bouwers en alle betrokkenen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Zodra de koop rond is en u de sleutels heeft ontvangen, storten we het bedrag terug.

Werken we dan voor niets? Natuurlijk niet, voor niets gaat de zon op. I Sea Services ontvangt een fee van de betrokken projectontwikkelaar ter plaatse waarmee samengewerkt wordt voor de realisatie van uw droomhuis of -appartement aan de Spaanse Costa Blanca.

Aanvragen gratis vrijblijvend gesprek

Voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvend eerste gesprek, kunt u ons bellen, e-mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We spreken uw taal, wat de communicatie makkelijk maakt.

Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar uw droomhuis? Klik dan hieronder voor een vrijblijvende afspraak.

 

Sandra Lohuis Costa Blanca I Sea Services