I Sea Services

Aankoopbegeleiding van vastgoed aan de Costa Blanca en Costa del Sol in Spanje

Ervaringen met I Sea Services

Een Droomappartement in Oliva, aan de Costa Blanca

Conny en Adriaan brachten hun vakanties al jaren door aan de Costa Blanca. Conny was vooral aan het strand en al winkelend in de kleine dorpjes te vinden en Adriaan bracht zijn dagen het liefst door op de golfbaan. 

Toen de kinderen uit huis waren besloten ze op zoek te gaan naar een appartement in hun favoriete regio. Maar waar te beginnen? Ze spraken wel een beetje Spaans maar zagen er erg tegenop om met Spaanse makelaars, notarissen, werklui etc. in zee te moeten gaan. 

Toen wees een kennis hen op de service die Sandra biedt. Ze maakten kennis Sandra ging, met het wensenlijstje van Conny en Adriaan in de hand, op zoek naar hun droom appartement. 

Deze zoektocht wierp al snel zijn vruchten af waardoor zij hun droom realiteit zagen worden; een eigen appartement in Oliva, aan de golfbaan. Op slechts 300 meter  afstand van de zee.

Een aangepaste indeling

Het appartementencomplex was in aanbouw dus was er nog gelegenheid om het appartement in te delen naar eigen wens. Zij kozen voor 3 slaapkamers, 2 badkamers en een los toilet. De derde badkamer die oorspronkelijk gepland stond lieten ze omtoveren tot een prachtige ruime inloopkast.

De standaard keuken was al een plaatje maar zij kozen voor een ander aanrechtblad. Ook wilden ze een extra combioven ingebouwd hebben en deels tegeltjes op de muur in de keuken, iets meer dan standaard en ook in een andere kleur, beter passend bij hun smaak. De badkamer werd ook nog wat aangepast zoals beton ciré op de muren en de vloer. Alles kon aangepast worden naar hun wensen en voorkeuren. Sandra regelde alles en ook nog binnen hun budget!

Ook met de verdere inrichting heeft Sandra kunnen helpen. Deels met spullen gekocht in Nederland en deels met spullen gekocht in Spanje. Alles werd keurig en op tijd geleverd. 

Conny en Adriaan waren  het er helemaal mee eens: Van A tot Z, van Aanrechtblad tot Zeepje, Sandra kan u ermee helpen!