I Sea Services

Aankoopbegeleiding en realisatie van vastgoed in Spanje

Nieuwbouwprojecten
aan de Costa Blanca

Nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca

Bent u op zoek naar uw droomhuis in het zonnige Spanje? I Sea Services vertegenwoordigt een breed scala aan nieuwbouwprojecten die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een modern appartement met uitzicht op zee of een luxe villa omgeven door groen. Wij hebben het allemaal.

Waarom Nieuwbouw? 

Natuurlijk, een authentiek huis in het Spaanse land klinkt reuze romantisch. Maar weet waar je aan begint. Want wat als er gerenoveerd moet worden?

Tenzij je volledig thuis bent in de Spaanse wijze van zaken doen kan dat heel veel hoofdbrekens opleveren en een aanslag zijn op uw portemonnee. 

Ontdek hier de voordelen van nieuwbouw en maak dan uw afweging.

Voordelen van de Costa Blanca

Onze nieuwbouwprojecten bieden niet alleen prachtige uitzichten en moderne inrichtingen, maar zijn ook gelegen op fantastische locaties aan de Costa Blanca.

Geniet van het heerlijke mediterrane klimaat en ontdek de rijke culturele schatten die dit prachtige land te bieden heeft. En dat alles vanuit uw eigen stukje paradijs.

Aankoopbegeleiding en realisatie in het Nederlands met één vaste contactpersoon!

Sandra Lohuis van I Sea Services streeft ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Of u nu op zoek bent naar een direct bewoonbaar appartement of een villa die nog gebouwd moet worden op een kavel naar uw keuze. Zij begeleidt u graag bij elke stap van het aankoopproces van uw ideale woning aan de prachtige Costa Blanca.
Zonder dat u steeds op en neer naar Spanje hoeft te reizen, zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden en alles in het Nederlands. En het mooiste van dit alles? Het hoeft u niets te kosten

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Sandra Lohuis u kan helpen bij het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Oliva Nova Beach & Golf Resort

Is een resort in een prachtige groene omgeving. Gebouwd onder moderne architectuur en de afwerking van de woningen is van de hoogste kwaliteit. Dit maakt van deze villa's en appartementen de ideale plek om te genieten en uit te rusten.

Of u er nu voor een paar maanden per jaar wilt wonen, of het als een investering ziet en wilt verhuren.

Het resort is gelegen direct aan de kust, heeft een golfbaan en vele andere faciliteiten, zodat je er 12 maanden per jaar kunt verblijven.

Personal Home

Van kavel naar sleutelklare woning. Geheel gebouwd naar uw stijl en wensen. Zoek uw eigen kavel uit en laat de woning bouwen naar uw specifieke wensen.

Gebruik de unieke online tool om je eigen villa samen te stellen. U ziet dan meteen wat het kost en hoe het er uit kan zien.
Costa Blanca Zuid

Aan de Costa Blanca Zuid hebben we verschillende appartementen van een grote lokale projectontwikkelaar beschikbaar.

Omdat de Costa Blanca zuid nog authentiek is, zijn de prijzen gemiddeld ook lager. Daardoor is het extra interessant.