I Sea Services

Aankoopbegeleiding en realisatie van vastgoed in Spanje

I Sea Services is opgericht door Sandra Lohuis, Spanje liefhebber pur sang.

Sandra Lohuis I Sea Services aankoop nieuwbouw Spanje

De oprichter van I Sea Services, Sandra Lohuis, heeft zelf ervaren hoe lastig het kan zijn om een geschikte locatie te vinden om te wonen en te investeren. 

Tijdens haar zoektocht naar haar droomhuis in Spanje stuitte ze op tal van praktische problemen die voor veel frustratie zorgden. Online vond ze talloze mooie projecten met fraai vormgegeven websites. Helaas bleken vele van deze projecten nog niet eens van start te zijn gegaan, of erger nog, ze zouden zelfs nooit van de grond komen. 

Daarnaast leverden bellen en e-mailen ook niet altijd de juiste informatie op, en bovendien kreeg ze maar al te vaak te maken met makelaars die toevallig nog wel iets anders hadden, maar niet wat zij zocht, want wat zij wilde was dan net verkocht.

Dit alles leverde haar wel een schat aan ervaring en waardevolle contacten op waarna ze besloot om deze expertise in te zetten en te starten met I Sea Services.

 

Wie is Sandra Lohuis?

Sandra heeft na haar studietijd eerst gevaren in Europa en daarna in de Cariben. Vervolgens werkte ze op Mallorca en Tenerife. Terug in Nederland werkte zij in een hotel in de binnenstad van Amsterdam. Aansluitend kwam ze in de corporate wereld terecht als Business Management Consultant. 

Afgelopen jaren had ze een bedrijf in verkoopstyling en uitruiming van woningen wat ze daarna verkocht om vervolgens te starten met I Sea Services. 

Bekijk Sandra’s LinkedIn profiel

“Ik merkte dat er veel mensen waren die een woning wilden kopen in Spanje maar door de bomen het bos niet meer zagen. Zoveel makelaars in Spanje en ze bieden allemaal dezelfde huizen aan. Allemaal zeggen ze de markt te kennen, de klant centraal te zetten en de perfecte service te bieden. Dat is vast allemaal waar, maar de potentiële kopers moesten wel eerst meerdere keren naar Spanje afreizen. Heel veel woningen bekijken die niet eens voldeden aan hun wensenlijstje. En de woningen die ze wel wilden waren opeens niet meer beschikbaar. En het kostte veel tijd en veel geld en veel frustraties. Ik vond dat het anders kon. Als men nou eens vanuit Nederland de zoektocht zou kunnen starten? En zo werd I Sea Services geboren”

Waar wordt Sandra heel blij van? 

Sandra wordt heel erg blij van een mooi bordje gamba’s, met lekker veel knoflook, en versgebakken brood om te dippen in een bakje ailloli. Dit alles in combinatie met een glaasje Sangria of Tinto de Verano, op een terrasje, mensen kijkend en haar dag kan niet meer stuk.

Sangria on the beach Costa Blanca